Vinoos

Vinoos is een boutique company, die een mooi sharing gift concept heeft ontwikkeld over de fles wijn. Een fles wijn op tafel brengt mooie gesprekken en mensen dichter bij elkaar. Zo belangrijk in ons samenzijn!

 

Hoe mooi is het als we onze wijnen eetbaar zouden kunnen maken en kunnen proeven op een unieke manier. Een gift die je stuurt om te zeggen: "Wanneer trekken we de fles weer eens open?”,  "Zin in een wijntje met jou!", "Hoe gaat het met JOU?” of  “Ik mis dat wijntje en een goed gesprek!". 

 

Het is een echt cadeau. Onze focus is WE-Time, geen ME-Time. We zijn geheel VEGAN en NON-Alcoholisch. Dus een wijntje voor iedereen.

 " Deze wijngums zijn uniek, smaakvol en hebben de WOW factor qua stijl en verpakking. Perfecte gift voor wijnliefhebbers, foodies kortom iedereen die van genieten houd"

Côté Bougie

Cóte Bougie is een prachtig merk uit het hippe Marrakech welke bestaat uit geurkaarsen, diffusers, roomsprays en outdoor items.  Alle items worden handgemaakt en met precisie verpakt. De geuren van zeer hoge kwaliteit worden met zorg samengesteld in Grasse. 
De kaarsen zijn gemaakt van soy wax. 

Deze collectie is een échte eye catcher voor elk interieur..

Twinkly

Twinkly is de nieuwe generatie LED-verlichting, bestuurbaar via smartphone en/of tablet. Het biedt de meest geavanceerde verlichtingstechnologie zowel voor sfeerverlichting (zoals kerst) als voor promotiedoeleinden. Twinkly is het meest geavanceerde product voor lichtdecoraties, eenvoudig te bedienen. 

Wij bieden u de tools om zelf uw (sfeer)verlichting te creëren: van één enkele ruimte tot het hele pand, of zelfs een wijk of stad. De mogelijkheden zijn ongekend. 

‘Ik heb de buitenmuur van mijn pand laten bekleden met de LED-verlichting van Twinkly, met iedere week weer een andere animatie die ik zelf kan creëren. Het is heel gemakkelijk om deze te veranderen. Onze klanten reageren er heel enthousiast op!