Vinoos

Vinoos is een boutique company, die een mooi sharing gift concept heeft ontwikkeld over de fles wijn. Een fles wijn op tafel brengt mooie gesprekken en mensen dichter bij elkaar. Zo belangrijk in ons samenzijn!

 

Hoe mooi is het als we onze wijnen eetbaar zouden kunnen maken en kunnen proeven op een unieke manier. Een gift die je stuurt om te zeggen: "Wanneer trekken we de fles weer eens open?”,  "Zin in een wijntje met jou!", "Hoe gaat het met JOU?” of  “Ik mis dat wijntje en een goed gesprek!". 

 

Het is een echt cadeau. Onze focus is WE-Time, geen ME-Time. We zijn geheel VEGAN en NON-Alcoholisch. Dus een wijntje voor iedereen.

 " Deze wijngums zijn uniek, smaakvol en hebben de WOW factor qua stijl en verpakking. Perfecte gift voor wijnliefhebbers, foodies kortom iedereen die van genieten houd"

Victoria with love

Victoria with Love is een trendy merk geurkaarsen die onmisbaar zijn in elk interieur. De bijzondere geurcompositie bestaat uit Tonkabean, Teak en Pathouli. 

De kaarsen zijn met rijke stoffen bekleed: fluweel, design, laque, elephant en hairy lederlook. Deze geven de kaarsen allure! Alle collecties zijn met passie ontworpen en handgemaakt in België. Deze passie komt direct tot uiting in de uitstraling en geur.
 

‘De geurkaarsen van Victoria with Love worden in onze zaak enthousiast ontvangen. Klanten vinden de uitstraling én de geur geweldig en kopen de kaarsen voor zichzelf en als cadeau.’

Cóte Bougie

Cóte Bougie is een prachtig merk uit het hippe Marrakech welke bestaat uit geurkaarsen, diffusers, roomsprays en outdoor items.  Alle items worden handgemaakt en met precisie verpakt. De geuren van zeer hoge kwaliteit worden met zorg samengesteld in Grasse. 
De kaarsen zijn gemaakt van soy wax. 

Deze collectie is een échte eye catcher voor elk interieur..

Montejaur

Montejaur is een Zweeds merk (opgericht in 2009 ) met mooie vlaggenmast verlichting in de vorm van een kerstboom. Wat dit uniek maakt is zijn gepatenteerde ringstructuur waardoor het onderscheidend is van andere bomen.

Een Montejaur boom biedt de oplossing voor iedereen die snel en eenvoudig een unieke design kerstboom in zijn tuin wil neerzetten.

Alle LED lampen zijn ingekapseld, dus roestvrij en voorzien van rubberen kabels en vorstbestendig.
De kerstbomen van Montejaur gaan lang mee, zijn snel in elkaar te zetten en voor elke weersomstandigheden te gebruiken.

De collectie bestaat uit bomen met mast 1,8 m / 3 m / 4 m en bomen geschikt voor vlaggenmast 6 m / 8 m / 10 m en 12 m.
Naast deze maten hebben we ook een 1.8M hangende boom die tevens onder een overkapping opgehangen kan worden in diverse kleuren verkrijgbaar.  Kortom een ​​blikvanger in uw tuin.

Twinkly

Twinkly is de nieuwe generatie LED-verlichting, bestuurbaar via smartphone en/of tablet. Het biedt de meest geavanceerde verlichtingstechnologie zowel voor sfeerverlichting (zoals kerst) als voor promotiedoeleinden. Twinkly is het meest geavanceerde product voor lichtdecoraties, eenvoudig te bedienen. 

Wij bieden u de tools om zelf uw (sfeer)verlichting te creëren: van één enkele ruimte tot het hele pand, of zelfs een wijk of stad. De mogelijkheden zijn ongekend. 

‘Ik heb de buitenmuur van mijn pand laten bekleden met de LED-verlichting van Twinkly, met iedere week weer een andere animatie die ik zelf kan creëren. Het is heel gemakkelijk om deze te veranderen. Onze klanten reageren er heel enthousiast op!